HTML

Csatornázási program Érden

Érden és a környező településeken EU-s források igénybevételével csatornázási program valósul meg. Az érintett ingatlantulajdonosok létrehozták az Érdi Csatornamű Vízgazdálkodási Társulatot, amelyen keresztül részt vesznek a projektben. A blogban információkat találsz a programról, az aktuális fejleményekről, háttérinformációkat olvashatsz.

Friss topikok

Újabb csatornázási projektre jött meg a brüsszeli IGEN!

2009.06.24. 21:11 Simó Károly

Nyíregyházán 12,7 milliárd forintos szennyvízfejlesztési program indulhat-jelentették be ma a kormányszóvivői tájékoztatón.

Pörög tehát az EU-s döntéshozatal. A nyíregyházi projektet decemberben küldték ki Brüsszelbe, ez azt jelenti, hogy 6 hónapos EU Bizottsági átfutási idővel lehet számolni.

Az érdi projekt esetén a Bíráló Bizottság már döntött, most folyik a kormánydöntés előkészítése. Lehet, hogy pont ma döntöttek róla?

Ha igen, akkor egy július közepén megkötött Támogatási Szerződéssel még megcélozható az év végi brüsszeli jóváhagyás.

Szólj hozzá!

Címkék: eu pályázat környezetvédelem brüsszel csatorna értékelés fi kvvm nagyprojekt

A bejegyzés trackback címe:

https://erdicsatornazas.blog.hu/api/trackback/id/tr51206437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása